Afscheid nemen bestaat niet…

27 Okt

Tja, hoe moet ik dit artikel beginnen? Het zal erg onverwacht komen, maar helaas ga ik stoppen met het schrijven op Glowofbeauty. BAM, nu ik het zo opschrijf merk ik dat het wel binnenkomt, maar tegelijk geeft het een bevrijdend gevoel. Je zult je misschien afvragen hoe dit zo gekomen is.

Afscheid_nemen

De grootste oorzaak is het verschil tussen mij en Anniek in wat we met de blog willen. Zij is super ambitieus en wil er haar beroep van maken en ik ben daartegenover iemand die als het haar uitkomt een artikeltje schrijft en er verder niet zo veel mee wil. Dit heeft er een tijdje terug al tot geleid dat ik minder ben gaan schrijven, alleen op de zondag, maar toen Anniek aan mij vroeg of ik het allemaal nog wel echt wilde begon ik te twijfelen.

Het is ook zo dat de blog nu in een mooie en groeiende fase zit die Anniek, zeer begrijpelijk, door wil zetten. Hier hoort natuurlijk volle overgave bij en dit kost veel tijd en moeite. Ik vind het heel knap dat Anniek dit op kan brengen maar ik heb in de loop van de tijd gemerkt dat ik niet zo ben. Ik moet dingen lekker op mijn gemakje doen en heb een hekel aan deadlines 🙂

Zeker nu Anniek professioneel met de blog aan de gang wil is het niet handig dat ik haar in de weg zit met mijn simpele foto’s en artikelen waar niet enorm veel tijd is ingestoken. Een team is immers zo sterk als de zwakste schakel. En tuurlijk vind ik het jammer, maar ik zou het ontzettend gaaf vinden als het Anniek lukt om door te groeien met de blog en ik straks misschien wel de vriendin ben van een bekende blogster.

En maak je over mij maar geen zorgen hoor, ik vermaak me wel op het korfbalveld en ga hard trainen voor de luilakkenwedstrijd. Dat zijn immers de dingen die ik het allerleukst vind. Dat ik helemaal ga stoppen met bloggen zeg ik niet met 100% zekerheid. Ik denk dat ik het toch wel ga missen en dan gewoon voor mezelf een blogje opstart ofzo, waar dan zo nu en dan een artikel online komt. Als dit het geval is laat ik het natuurlijk aan jullie weten.

Om het blijheids niveau van dit artikel toch nog een beetje op te krikken ga ik nog en verslagje doen van mijn vakantie in Parijs waar ik ontzettend van heb genoten 🙂

20131027-115249.jpg

We vertrokken woensdagochtend en kwamen dus ’s middags in Parijs aan. We dumpten gauw onze spullen en zijn die middag naar de Sacre Couer geweest. Dit is een prachtig wit paleis, en vanaf het plein ervoor heb je een geweldig uitzicht over Parijs. Vanaf daar had ik ook al een glimp opgevangen van de Eifeltoren.

20131027-115309.jpg

‘S avonds zijn we dan ook naar de Eifeltoren geweest en dit was een mooi gezicht. De Eifeltoren was verlicht en ging zelfs even knipperen. Hierna gingen we naar ons hotel voor een korte nachtrust.

20131027-115324.jpg

‘S ochtends vroeg om 8 uur zaten we aan het ontbijt. Ik had me verheugd op croissantjes en jus de orange en sprong een gat in de lucht toen ik zag dat het er allebei was. Ook had ik vers fruit en een lekker toetje. Mmmm, zo’n ontbijt wil ik wel iedere dag!

20131027-115346.jpg

Daarna gingen we met de metro(man wat is het daar benauwd) naar de Eifeltoren. We waren lekker vroeg en hoefden dus niet lang in de rij te staan om er in te kunnen. Het uitzicht was prachtig. Je zag de Arc De Triomph, de Notre Dame en nog veel meer. Echt geweldig om dit een keer meegemaakt te hebben.

20131027-115356.jpg

Daarna gingen we naar de Arc De Triomph. Ik had er veel over gehoord en ik moet zeggen dat het ook echt indrukwekkend was. Het is een gigantisch ding, en dan die drukke rotonde eromheen… En natuurlijk de Champs-Elysées. De winkelstraat met allerlei dure merken. Waar ik later natuurlijk met mijn steenrijke man hoop te lopen 😉

20131027-115406.jpg

Aan het eind van de middag zijn we nog bij het Louvre geweest. Dit is het museum waar de Mona Lisa hangt. We twijfelden of we er in zouden gaan maar hebben het maar niet gedaan. Mijn broer en vader zijn er die dag daarna nog in geweest.

Ook zijn we bij de Notre Dame geweest wat echt een reusachtige kerk was, niet normaal!

20131027-115419.jpg

‘S avonds liepen we terug van de metro naar het hotel en toen moest ik even een foto maken van de rondweg naast ons hotel. Al die leuke lichtjes geven zo’n leuk effect. Helaas maakte het ook wel behoorlijk wat lawaai.

En helaas hielp het hotel ook niet echt mee aan onze al zo korte nachtrust. Ik lag net lekker te slapen toen mijn broer de kamer in kwam. Het brandalarm ging af! Ik schrok me dood. Snel pakte ik wat warme kleding en m’n Ipod en mobiel(tja, ik kan toch niet zonder ze), en rende snel naar beneden via de nooduitgang. Eenmaal beneden stond er al een slaperige menigte te klagen. Er was niks aan de hand en niemand wist waarom het alarm af ging. Volgens de receptionist konden we weer rustig gaan slapen. Gelukkig zijn we met de schrik, en nogal een hevig koppijn door het alarm, vrijgekomen. Maar het was me een behoorlijk spannende ervaring.

20131027-115433.jpg

Terwijl mijn broer en vader naar het Louvre waren bezochten mijn moeder, zusje en ik het gigantische winkelcentrum La Fayette. Er zijn maar liefst 7 verdiepingen van kleding tot speelgoed. De onderste verdieping was de make-up afdeling waar je merken zag als Lancome en Mac. Ook hier loop ik natuurlijk over een paar jaar met mijn rijke gozer :). Maar de prijzen waren echt niet normaal. Zo heb ik een ring gezien van ruim 20.000 euro! Daar durf je toch niet mee om je vinger te lopen?

En mij zusje en ik zijn nog een nieuwe vriendschap aangegaan 🙂

20131027-115445.jpg

20131027-115458.jpg

De bovenste verdieping was een terras met prachtig uitzicht over Parijs. Ik ging nog even op de foto met de Eifeltoren en toen was ons Parijs avontuur helaas alweer bijna voorbij.

Na een lange metro-reis waren we weer bij het hotel waar we de auto ophaalden en er van door gingen. Het waren een paar heerlijke dagen en ik heb ontzettend genoten!

Dit was het dan. Mijn laatste artikel op Glowofbeauty. Ik wil alle mensen die onze site bekijken en van die leuke reacties achter laten ontzettend bedanken. Dit was namelijk voor mij een enorme motivatie. Het is geweldig om aan deze site een jaar gewerkt te hebben. Voor de rest kan ik alleen maar zeggen: lief zijn voor Anniek en altijd blijven lachen!

Ik blijf de site zeker volgen en wens Anniek ontzettend veel succes. Maar dat komt wel goed 🙂

Doeg!

Xx Esther

Advertenties

13 Reacties to “Afscheid nemen bestaat niet…”

 1. birds4free oktober 27, 2013 bij 2:48 pm #

  Echt een goede keuze die je hebt gemaakt…

 2. lisa oktober 27, 2013 bij 5:52 pm #

  wow Esther en Anniek jullie zijn echt toppertjes!!!!

 3. charlotte oktober 27, 2013 bij 6:58 pm #

  Echt jammer! Ik vond jou artikelen altijd het leukst!

 4. Maria oktober 27, 2013 bij 7:04 pm #

  Ik vind dit zeer jammer dat je weg gaat esther ik vond jou artikelen het leuks en ik denk dat ik deze site nu niet meer ga volgen

 5. Annemarie oktober 27, 2013 bij 7:05 pm #

  Jammer zeg, ik vond Esthers artikelen eigenlijk beter.

 6. Paula oktober 27, 2013 bij 7:07 pm #

  Balen, Esthers artikelen vond ik juist erg leuk! Ik hoop dat je een eigen blog opstart!

 7. Bente oktober 27, 2013 bij 9:19 pm #

  Hee lieve Esther,

  Heel jammer dat je weg gaat ik vind/vond jou stukjes altijd de leukste. Ik reageer normaal nooit, maar ik vond dit wel een goed moment. Waarom zou je stoppen met je stukjes op zondag?! Ook al wil annick meer met de site wat heeft dat te maken met of jij wel of niet een artikel schijft. Ik bedoel jullie zijn hemtoch samen begonnen? Ik vind dit eerlijk gezegd lullig van Anick, sorry.

  X Bente

 8. Dagmar oktober 27, 2013 bij 9:49 pm #

  Spannend nu de blog waarschijnlijk een enorme sprong zal maken, jammer dat je weggaat maar ik wens je veel succes! En leuk gedaan met het verslagje van Parijs erbij !

 9. maxime oktober 28, 2013 bij 2:18 pm #

  Aah jammer dat je gaat stoppen Esther, maar ik begrijp het wel 🙂
  Anniek, heeel veeel succes verder, ik ben benieuwd naar alle artikelen die nog komen, ik blijf trouw volgster, haha! You go girl!

  Liefs Maxime

 10. Britt oktober 28, 2013 bij 8:59 pm #

  Ik ben het helemaal eens met Bente! Jammer dat je weg gaat esther! Als je een bog gaat maken ga ik je zeker volgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: