FOTD: Just natural

4 Aug

Weer eens een face of the day! Vandaag is het zaterdag (waarschijnlijk niet op het moment dat jullie dit lezen), en ik had ’s ochtends alle tijd om me eens wat uitgebreider op te maken.

DSC09984-003Op een normale schooldag ben je ’s ochtends toch iets drukker, en meestal heb ik dan niet zo’n zin om me uitgebreid op te maken. Is ook helemaal niet altijd nodig. Maar vandaag deed ik niet alleen een snelle blush en mascara op, maar pakte ik ook mijn Absolute Nude palet van Catrice erbij.

DSC09994-002

DSC09304

Ik heb alleen maar oogschaduw uit dat palet gebruikt. De lichtste heb ik over mijn hele ooglid gebruikt en de eerste van rechts in mijn buitenste ooghoek en een beetje in de crease. Dit is een van de donkerste oogschaduws. De derde van rechts is net een tikkie lichter en die heb ik in het binnenste deel van mijn crease aangebracht. Deze kleur heb ik gebruikt om alles mooi in elkaar over te laten lopen.

DSC09988-003

Daarna heb ik met een warm bruin oogpotlood van Catrice een dun lijntje bij mijn wimperrand aangebracht en die goed uitgevaagd. Doordat het potloodje een warme kleur heeft geeft het de gehele look een wat warmere tint. Een zwart oogpotlood is ook mooi, maar kan ook snel een beetje te ‘kil’ worden. Dat oogpotlood is trouwens al best oud, maar hij doet het nog prima. Hij komt uit een LE van vroeger, Nature Deluxe.

DSC09991-002

Op mijn wangen heb ik mijn favoriete blush van Essence gebruikt, ‘secret it-girl’. Verder heb ik nog een klein beetje BBcream van Catrice onder mijn ogen en op nog een paar plekjes.

Een beetje een natural look dus. Sowieso ben ik niet zo van de hele felle oogschaduwkleuren, meestal ga ik voor bruintinten.

Dit was het weer, bedankt voor het lezen!

Xx Anniek

Advertenties

3 Reacties to “FOTD: Just natural”

  1. Eline augustus 4, 2013 bij 6:20 am #

    Leuk gedaan, staat je goed!

  2. BonBeauty augustus 4, 2013 bij 8:15 am #

    Mooie naturel look!

  3. Steffi augustus 7, 2013 bij 9:39 am #

    wauw, mooie look!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: