*Zomerregeling*

22 Jul

Hé dames! (en heren?) Omdat het zomervakantie is (whoohoo!) zal het de komende tijd ietsje anders verlopen op Glowofbeauty. Wij gaan zelf op vakantie, jullie gaan misschien ook wel op vakantie, en we verwachten dat de site wat minder druk bezocht zal worden aangezien er veel mensen weg zijn. Daarom willen voor een korte tijd niet elke dag een artikel plaatsen, maar om de dag. We zouden het jammer vinden als we elke dag een artikel plaatsen, maar er maar veel minder mensen zijn die het artikel ook echt lezen, en daarom plaatsen we er ietsje minder.

summer2We hopen dat jullie hier begrip voor hebben, en over een aantal weken gaan we ook gewoon weer verder met onze dagelijkse artikelen. Misschien dat er soms toch wel wat meer artikelen dan om de dag online komen, we moeten gewoon even zien hoe het loopt. Het hangt ook af van of we in Schotland internet hebben, anders zullen er ook regelmatig updates tussendoor komen. Blijf vooral met veel plezier onze blog lezen, en dan zien we wel hoe het uiteindelijk loopt.

summer

Je kunt dus in ieder geval rekenen op 1 artikel om de dag, en als we vanuit Schotland kunnen schrijven komen er waarschijnlijk wat meer artikelen online.

Wij willen iedereen die onze blog leest heel erg bedanken, en we vinden het ook erg leuk om jullie mening of opmerking te horen. Geniet van deze vakantie, maak veel plezier, doe wat je leuk vindt en waar je zin in hebt en wordt lekker bruin!

Liefs Esther en Anniek

Advertenties

Eén reactie to “*Zomerregeling*”

  1. Eline juli 22, 2013 bij 5:49 am #

    Hele fijne vakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: