Shoplog C&A en Hema

19 Jul

Hallo allemaal! Vandaag een shoplog met van alles en nog wat. Wat kleding, wat voor Schotland en zelfs al wat voor school. Veel leesplezier!

Shoplog 004

Als eerste dit blousje van de C&A. Ik zie steeds vaker dit soort blousjes voorbij komen en toen ik deze zag hangen moest ik hem wel even passen. En gelukkig! Hij staat leuk en zit lekker, ik heb er weer een nieuw favoriet kledingstuk bij.

Ik vind vooral de witte lijntjes leuk die hem net iets specialer maken.

Shoplog 005

Ik heb hem dus gekocht bij de C&A en hij was volgens mij 15 euro.

Het volgende is een rugzak bij de Hema. Ik weet het, een rugzak, misschien niet heel fashionable maar wel superhandig! Zeker straks voor Schotland als we gaan vliegen en shoppen. Ik vind dan een schoudertas op den duur een beetje vervelend worden dus besloot ik op zoek te gaan naar een rugzak. Ik had er veel gezien voor rond de 20 euro. Maar dit vond ik veel aangezien ik hem buiten de vakantie niet veel zal gebruiken. En toen we laatst de Hema in liepen zag mijn moeder deze rugzak hangen voor 7,50. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen!

Shoplog 006

Hij is lekker basic zwart zodat het met al mijn kleding goed samengaat. Ook is ie precies groot genoeg. En natuurlijk zitten er handige vakjes in!

Shoplog 007

En ook op de achterkant zit nog een geheim vakje. Ik ben benieuwd of deze rugzak me gaat bevallen!

En inmiddels worden de kriebels voor Schotland steeds groter want ik heb nu ook een koffer!

Shoplog 013\

We hadden nog wel hele oude koffers liggen maar die zouden waarschijnlijk de reis niet overleven. Ook deze kwamen we in de Hema tegen en hebben we voor 32 euro meegenomen.

Hij is leuk blauw en valt goed op. Hij is niet super groot maar zo vaak ga ik niet op reis en het is maar voor een weekje.

Shoplog 015

Er zit zo’n uitschuifstang op waardoor je hem achter je aan kunt rollen en een handvat om hem te dragen. Zo’n handvat zit ook op de zijkant zodat je hem ook als een ‘echte’ koffer kunt dragen. Ik heb heel erg veel zin om met deze koffer op reis te gaan!

En als laatste, alvast voor school, kaftpapier!

Shoplog 011

Niet geïrriteerd raken, maar ook dit komt van de Hema. Ik was niet aan het kijken voor schoolspullen maar liep deze tegen het lijf. Ik vond het leuk kaftpapier omdat het vrij simpel is maar toch leuk door de bloemen. Ik weet niet meer hoe duur het was maar in iedergeval lekker goedkoop.

Shoplog 012

Ik heb er twee gekocht. Ik weet niet of het genoeg is maar de tijd zal het leren. Mocht het niet zo zijn dan heb ik nog kaftpapier van voorgaande jaren liggen dus dat komt wel goed!

Xx Esther

Advertenties

2 Reacties to “Shoplog C&A en Hema”

  1. Eline juli 19, 2013 bij 12:09 pm #

    Superleuk kaftpapier, zou ook mooi zijn als inpakpapier!

  2. Jewelyz juli 19, 2013 bij 1:58 pm #

    Oh wat een mooie koffer! Echt een gave kleur, die raak je niet snel kwijt 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: