P2 Colour victim nailpolish

27 Apr

Over het merk P2 hebben jullie misschien nog nooit iets gehoord, maar het het heeft veel geloofde nagellakjes. Ik had tot nu toe nog geen nagellak van P2, mede omdat het alleen in het buitenland te koop is. Helaas, want dit zijn supernagellakjes!

DSC09130 

Ik heb een lakje meegenomen; nummer 850 Wow Wow Wow! Ik was nog op zoek naar een mooi fris koraalkleurtje en deze vond ik er mooi uitzien. Ook hadden ze hele leuke liquid sand lakjes, die nu een echte trend zijn. Die heb ik alleen niet meegenomen, er zaten niet echt leuke kleurtjes tussen vond ik. P2 heeft niet een hele grote collectie aan kleuren nagellak (ook niet heel weinig hoor, maar niet rijen lang) maar is wel een echte specialist op het gebied van nagelverzorging. Ze hadden in de winkel een heel schap vol staan met allerlei bijzondere nagelverzorgingspulletjes.

Ik vind het potje zelf er leuk uitzien, hij oogt best wel sjiek. Ook is het kwastje erg fijn. Best wel breed maar niet té.

DSC09226

Dit zijn mijn nagels met een laagje, nog niet dekkend genoeg vind ik.

DSC09228

En dit met twee laagjes. Je ziet mijn ‘witte nagelstukjes’ er nog héél licht doorheen maar niet zo erg dat het mij stoort. De nagellak droogt een beetje tussen mat en glanzend op, een lichte glans.

Dit potje die 8 milliliter nagellak bevat kostte 1,55, een echte budgettopper dus! Ik raad je zeker aan om eens rond te kijken in de DM als je die eens tegenkomt, ze hebben er leuke merken, onder andere dus P2!

Xx Anniek

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: