Spaartips

9 Apr

Inmiddels ben ik al weer een tijdje aan het sparen. Ik ga namelijk in de zomer met Anniek mee op vakantie. En dan gaan we natuurlijk helemaal los met shoppen. Alleen moet er dan wel iets zijn om uit te geven. Bij deze dus mijn spaartips!

aa

Nee, nee, niet naar kijken, let op je centjes 😀

1. Koop alleen dingen die echt nodig zijn. Maskertjes, scrubjes en olietjes zijn natuurlijk hartstikke leuk maar niet ontzettend belangrijk. Het zijn meer luxe producten. Probeer je in te houden door alleen een douchegel en een reiniger voor je gezicht te kopen. Leuke luxe dingetjes komen later wel weer.

2. Doe lekker zuinig met producten. Als je iets niet op maakt hoef je ook niets nieuws te kopen. Neem een wat minder grote klodder crèmespoeling en gebruik een laagje minder mascara. Het is misschien even wennen maar op deze manier kun je misschien wel 2 keer zo lang met een product doen.

3. Let op kortingsacties. Hou de krantjes goed in de gaten. Maar let ook hier weer op dat je geen overbodige dingen koopt. Maar is die maxiverpakking van die shampoo in de megasale? Meenemen! Wel alleen als je op dat moment of heel bijna een shampoo nodig hebt natuurlijk.

4. Deze is eigenlijk heel logisch maar ik vertel hem toch even. Ga voor de goedkopere merken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de action. Daar heb je supergoedkope beautyspulletjes. Probeer alle l’oreal en Rimmel reclames te weerstaan en ga een keer voor Essence of Catrice. Zo slecht zijn die producten nou ook weer niet en zo wissel je ook lekker af.

5. Gebruik mogelijkheden als verjaardagen. Als je toch graag iets wil maar de spaarder diep in je het niet toelaat gebruik dan verjaardagen of bijvoorbeeld sinterklaas. Heb jij iets super lekkers van Lush of Rituals gezien? Zet het op je verlanglijstje!

6. Last but not least, denk steeds aan je doel. Ik weet dat het soms nogal moeilijk kan zijn om die ene aanbieding te laten liggen. Maar doe het toch. Meestal ben je er daarna alleen maar blij mee en kan je later extra veel genieten.

Dat waren ze, veel sterkte en succes met sparen.

Heb je nog tips? Deel ze dan zeker!

Xx Esther

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: