All round concealer Catrice

15 Mrt

Vandaag een review van een concealer van Catrice. De All Round concealer.

DSC06375

Het is een paletje met 5 kleuren concealer erin. Daar komt de naam ‘all round’ ook van denk ik, voor iedereen wat.
Er zitten dus 5 kleuren in. Een:

– lichte

– middelmatige

– donkere

– roze

– groene

Nu zal je msschien denken ‘huh, een groene en een roze?’. Maar ik zal het uitleggen. Als eerste heb je dus de huidskleurige tinten. Die kan je gebruiken om kleine plekjes mee weg te werken. Omdat er 3 verschillende kleuren inzitten zit er voor bijna iedereen wel een goeie bij. Toch niet? Zit je huidskleur net tussen 2 in? Dan kun je kleuren mengen. Als je bijvoorbeeld tussen de donkerste en de middelmatige in zit doe je van allebei een beetje op je hand en dan gewoon even mengen en wat toevoegen tot je de juiste kleur hebt. De roze kan je gebruiken om donkere kringen mee weg te werken, als je eens een avondje te laat naar bed bent gegaan:) Het roze compenseert als het ware de donkere kringen. Alleen als je de roze hebt gebruikt is het wel handig om er nog een beetje huidskleurige concealer over heen te doen. Anders zie je nog een beetje een roze waas. Dan de groene, die is geschikt om rode plekjes of puistjes mee te camoufleren. Stip een beetje op het plekje en ‘klop’ het daar rondom een beetje uit. Net als bij de roze compenseert de groene kleur het rode. Ook hier is het wel nodig om er nog een beetje huidskleurige concealer over heen te doen.

DSC06378 DSC06376

Oke, laten we eens gaan kijken hoe goed hij dekt. Ik heb met een balpen een vierkantje op mijn arm getekent en er daarna een beetje concealer overheen gedaan.

DSC08430 DSC08432

Voor                                                                                             Na

Zoals je ziet is de dekking redelijk goed. Het verbergt het vierkantje niet helemaal maar zorgt wel dat het een stuk minder zichtbaar word. Soms kan het gevaar ontstaan dat hij een beetje ‘cakey’ word. Dit kan je oplossen door eerst een beetje primer op te doen of hem te mengen met een beetje dagcreme (daar word de dekking wel minder van).

Deze concealer is te koop bij de Kruidvat en de Trekpleister. Hij kost dacht ik rond de 3-4 euro. Deze concealer is geschikt voor jou als je een licht dekkende, goedkope en goed matchende concealer wilt

Xx Anniek

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: