Luxe merken

3 Mrt

Je hebt make-up in allerlei verschillende soorten prijsklasses. Zo heb je budgetmerken Essence, Catrice, Nyc, maar ook de luxe merken zoals Chanel, YSL, Dior en ga zo maar door. Hoeveel besteedt jij aan make-up? Heb jij er veel geld voor over of ga je liever budget?

Ikzelf koop eigenlijk nooit van die luxe merken. Ik loop meer naar de schappen met Essence en Catrice. Maar het lijkt me heerlijk om een keer voor een echte lipstick van bijvoorbeeld YvesSaintLaurent te sparen. Die huls..! Dat is toch om van te dromen?

lip7

Dat is al punt 1 waarvoor je een make-up product van een luxe merk zou kopen. De meest mooie en luxueuse verpakkingen komen aan bod.  Denk ook maar eens aan Dior bijvoorbeeld, die als er een nieuwe collectie uitkomt er ook vaak een prachtpalet instopt. Zoals die van hieronder, uit de lente collectie van een jaar terug.

lip8

Maar waarvoor betaal je nou eigenlijk als je zoiets duurs koopt? Is dat kwaliteit? Is het ook wel echt beter? Eigenlijk heeft een product van een luxe merk bijna altijd wel goede kwaliteit. Ze hebben er meer geld in kunnen stoppen voor goede ingredienten en onderzoek. Wel zou ik je adviseren voordat je iets echt duurs gaat kopen even op internet rond te kijken naar swatches. Soms ziet het product er van de buitenkant prachtig uit maar valt de werking reuze tegen! Dat zou wel jammer zijn.

Je hebt de écht luxe merken als Chanel, Dior en Givenchy maar ook nog de ‘tussenluxe’ merken zoals MAC. Bij Mac zit je bijna nooit fout, het heeft een erg goede kwaliteit.

mac

Ikzelf ga voorlopig maar voor de drogisterijmerken. Wel kijk ik vooraf vaak even op internet naar een review, zodat je niks koopt wat zijn werk niet goed doet.  En ja dromen kan altijd..:)

Xx Anniek

123

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: