Camenbert met honing en tijm

15 Feb

Vandaag een heerlijk recept voor bij de soep of bij de borrel: Camenbert uit de oven!

DSC08271

Gewone, normale kaas lust ik dan weer niet maar van camenbert, brie en alle andere zachte, milde kaasjes ben ik een superfan! Dit gecombineerd met de zoete honing en de tijm levert wat heerlijk op! Ook kost het maar heel weinig tijd en je hebt er niet zoveel voor nodig.

– Camenbert

– Paar tenen knoflook

– 1 el. honing

– 1 el. tijm (gedroogd uit een potje)

1. Verwarm eerst de oven voor op 200 graden.

2. Leg de camenbert op een stukje bakpapier en steek er een paar knoflooktenen in.

3. Verdeel er nu een eetlepel honing over en een eetlepel tijm.

4. Laat hem nu in 10 minuten lekker smelten.

Zoals ik al zei is het dus heel erg lekker op een stokbroodje. Dip het stokbroodje een beetje in de zachte kaas of als hij nog niet helemaal gesmolten is kun je er een plakje vanaf snijden. Ik vind het erg lekker op een bruin stokbroodje, op een bedje van rucola en daaroverheen wat pijnboompitten.

DSC08273

Xx Anniek

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: