Wat te doen op die saaie zaterdag..

19 Jan

Wat te doen op die saaie zaterdagmiddag?

Ken je dat? Je word rustig wakker, eet een lekker ontbijtje op bed en denkt: wat zal ik vandaag eens voor leuks gaan doen?

– Ga lekker creatief aan de slag! Maak een leuke collage met plaatjes uit tijdschriften en lijst ze in. (als ze goed gelukt zijn:) Of ga lekker schilderen of tekenen.

– Heb je je vriendinnen al lang niet gezien? Of gewoon gezelschap nodig?Nodig je vriendinnen uit om onder het genot van een grote kop thee een trommel met koekjes. Lak ondertussen elkaars nagels en maak er een gezellige dag van.

DSC06155

Haha, helemaal zen:)

– Plan met een vriend of vriendin een dagje naar een stad waar je nog nooit geweest bent. Kijk van te voren al even op internet om te zien waar alle leuke winkels zijn. En misschien is er ook wel een leuke workshop te doen of museum om naar toe te gaan?

– Als je wel van een beetje avontuur houd ga dan met vrienden naar het station, koop random een kaartje en stap in de trein! Neem wat leuke dingen mee om in de trein te doen en plezier gegarandeerd!

– Vraag aan je ouders of jij vanavond eens mag koken. Bedenk iets origineels, dek de tafel mooi en zet je gezin een lekker maaltje voor. Ook leuk om een groep vrienden(innen) uit te nodigen.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt!

Maak er een leuke dag van!

Xx Anniek

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: