Carmen super volume haarstyler

26 Dec

Hoooi, vandaag laat ik jullie mijn held op het gebied van haar zien. Namelijk de Carmen super volume haarstyler. Sinds een tijdje gebruik ik deze eigenlijk altijd na het wassen van mijn haar. Want wanneer ik het droog fohn vind ik mijn haar veel mooier vallen dan wanneer ik het gewoon laat opdrogen. En omdat ik vaak na het trainen douche en meestal niet lang daarna ga slapen vind ik het altijd handig om mijn haar droog te fohnen. Want als ik met nat haar ga slapen word ik wakker met een pooooooffff kapsel. Maar nee, ik sta nu altijd zorgeloos op dankzij mijn Carmen haarstyler 🙂

blog fohn 005

Dit is de set. Hij bestaat uit een onderstuk en 4 stukken die je daarop kunt bevestigen namelijk: Een grote ronde borstel, een kleine ronde borstel, een blaasmond en een stijl’tang’. Ik ga ze bij langs en dan leg ik uit hoe ik ze gebruik.

Als eerste de blaasmond.

fohn blaasmond

De blaasmond is niet ontzettend groot. Dit is opzich niet vervelend al duurt het drogen van je haren nu wel wat langer. Deze is wel handig voor precieze werkjes of als je bijvoorbeeld rollers in je haar hebt.

Jammer genoeg is het zo dat het onderstuk meer blaaskracht heeft dan samen met dit opzetstuk. Vaak gebruik ik dus eigenlijk als ik alleen m’n haar gewoon droog wil hebben het onderstuk.

Dan de grote ronde borstel.

fohn grote borstel

Van alle opzetstukken is dit mijn favoriet. Je kunt je haar er prachtig volumeus mee maken door terwijl je de fohn roteert je haar om de borstel heen te draaien(dat klonk een beetje moeilijk maar ik bedoel hetgeen wat de kapper vaak doet). Op de borstel zitten plastic pinnen maar er zitten ook van die wat hardere haren in wat er voor zorgt dat je haar ook nog mooi glad en klitloos is!

Na de grote, nu de kleine ronde borstel.

fohn kleine borstel

Deze kleine borstel is wat preciezer. Met een hoop geduld lukt het zelfs om hier mee krullen te maken. Je kunt natuurlijk minder grote plukken per keer pakken maar als je een pluk er een tijdje goed omheen draait zal die goed blijven zitten met een beetje krul er in. Ik gebruik hem niet zo vaak omdat ik vaak haast heb en als ik mijn haar vol volume wil gebruik ik liever de grote borstel.

En dan als laatste de stijltang

fohn stijltang

Deze gebruik ik het minst van allemaal. Dat is vooral omdat hij mijn haar niet echt steilt en als ik mijn haar echt steil wil dan gebruik ik mijn echte stijltang wel :). Wel maakt hij mijn haar mooi glad en omdat de lucht van alle kanten komt is mijn haar ook vrij snel droog.

Dat waren alle opzetstukken. Ik heb na het wassen van mijn haar de fohn gebruikt. Kijk gauw mee voor het resultaat!

Eerst een ‘voor’. Hier was mijn haar nat.

Blog fohn resultaat 001

Blog fohn resultaat 002

Toen ging ik het fohnen. In het begin doe ik dat vaak alleen met het onderstuk en een ronde borstel. Daarmee til ik de plukken een soort van op om ze daarna met de fohn droog te blazen.

Blog fohn resultaat 003

Na een tijdje is het haar bij de wortels en bovenop wel droog. Dan ga ik me concentreren op de puntjes en pak ik soms een van de ronde borstels erbij. Op de volgende plaatjes is m’n haar al bijna helemaal droog maar heb ik nog niet een ronde borstel gebruikt.

Blog fohn resultaat 005 Blog fohn resultaat 006

Daarna ben ik met de grote ronde borstel aan de slag gegaan. Ziehier het resultaat:

Blog fohn resultaat 008 Blog fohn resultaat 009

Zoals je ziet krijg je een super leuk waaier effect. Nou moet ik wel even bekkenen dat ik(ook volgens de kapper 🙂 ) haar heb dat heel makkelijk vervormt. Dus misschien als je van jezelf kaarsrecht haar hebt en je probeert dit dan kan het misschien niet lukken. Maar het is zeker het proberen waard!

Nog even een ‘na’ foto

Blog fohn resultaat 010

En diva Esther is klaar voor de party 🙂

Bedankt voor het lezen.

Xx Esther

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: