Champignons met pesto en rocquefort kaas

12 Nov

In de herfstvakantie zijn mijn moeder en ik een dagje weg geweest en hebben lekker gedineerd bij een restaurantje aan de Utrechtse grachten. Een tapas restaurantje, De Abrikoos. Daar hebben we heerlijke dingen gegeten en onderandere dit. Wij hebben het recept zelf bedacht naar aanleiding van wat we in De Abrikoos gegeten hebben.

 

Wat heb je nodig?

– 1 bakje champignons

– potje pesto

– rocque fort kaas

– 1 bekertje slagroom

Hoe maak je het?

1. Maak de champignons schoon en haal het steeltje eruit.

2. Doordat het steeltje uit de champignon is zit er nu een gaatje in de champignon. Stop die gaatjes vol met pesto.

3. Leg de champignons in een ovenschaal en schenk er wat van de vloeibare slagroom bij. Je kan zelf kijken hoeveel slagroom je gebruikt, maar zorg dat er gewoon een kleine laag in ligt.

4. Leg nu op elke champignon een klontje rocque-fort kaas.

5. Zet het in de oven op 175 graden, ong. 20-25 minuten.

Eet smakelijk!

Xx Anniek

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: